Samtalsterapi

Coaching och enskild terapi


Har du svårigheter med relationer, är utbränd eller befinner dig mitt uppe i en livskris med sorg och smärta? Kanske är det så att du söker efter en större mening i livet? 

 Hos oss kan du gå i terapi eller coaching under en kortare eller längre period beroende på ditt eget behov. Hittar du ingen ledig tid här kan du ringa eller skicka ett SMS för att se om det finns

Par och Familjeterapi


Att vara i en kärleksrelation är inte lätt alla gånger. För många av oss kan det kännas som en enda stor gåta. En stor procent av filmer, böcker, musik och vardagliga samtal med vänner skildrar just detta.

Ibland behöver vi få hjälp – i de flesta fall handlar det om att lära sig att kommunicera på ett bättre sätt.

I par- och familjesamtal få du bl a hjälp att lära dig att lyssna, uttrycka dig på ett sätt som verkligen når fram, höja förståelsen för både dig själv och din partners situation – så att ni kan känna gemenskap och glädje i relationen igen.
Varje relation är dock unik och vi använder de verktyg och metoder som behövs för att ta er relation dit ni vill.

Bara ett klick Bort


Idag har det både blivit lättare än någonsin att prata med varandra och bygga relationer utan att ens behöva vara i samma rum, detta har såklart sina för och nackdelar men det har även gjort det möjligt för oss på Joy for Life att kunna erbjuda online samtal i samma kvalitet som dom i person.
Vi vill inte att plats ska vara ett hinder för dig att må bättre, vi finns här för dig, bara ett klick bort.

Utbildningar – Kurser – Föreläsningar


Joy for Life AB erbjuder kurser och utbildningar för chefer och medarbetare. Vi som leder kursen har tillsammans många års framgångsrika erfarenheter av förändringsarbete med individer och grupper. Styrkorna i kursen är att praktisk erfarenhet av förändringsarbete med individer och grupper blandas med forskning.


Utöver det så tillämpar vi tusenåriga metoder hämtad från yogans psykologi. Vårt program berör alla områden som är
relevant för att utvecklas till en ledare.